@Valley aangesloten bij de Solimas Groep

@Valley aangesloten bij de Solimas Groep

ICT dienstverlener @Valley is aangesloten bij de Solimas Groep. Middels de strategische samenwerking versterkt @Valley haar positie als managed ICT service provider. Gedurende het overnametraject werden de eigenaren van @Valley, Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert, bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

@Valley is opgericht in 2003 en biedt verscheidene ICT diensten aan het MKB. Sinds haar oprichting is @Valley uitgegroeid tot een sterke speler op ICT gebied, waaronder managed services.

Solimas is een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van ICT. De Solimas Groep is gevestigd in Nederland met diverse regionale kantoren. Binnen de Solimas Groep is @Valley in staat om een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie.

Factor Bedrijfsovernames trad het overnametraject op als adviseur van @Valley. De werkzaamheden van Factor Bedrijfsovernames omvatten onder andere het voeren van de onderhandelingen en het begeleiden en coördineren van het due diligence onderzoek, de juridische afronding en de begeleiding bij de notariële overdracht.

Ton van der Tuijn omschrijft zijn persoonlijke ervaring met Factor Bedrijfsovernames als volgt:

“Het was voor ons enorm belangrijk om tijdens dit traject zoveel mogelijk focus te houden op de business. Waldo en zijn team hebben ons ontlast, continu geïnformeerd en uitstekend onze belangen behartigd!”