Diensten

De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in het actief begeleiden van de aankoop of verkoop van een onderneming. Bij de aankoop of verkoop van een onderneming krijgt u te maken met onder andere financiële, organisatorische en emotionele aspecten. Factor Bedrijfsovernames kent het proces in al haar facetten en beheerst het ambacht van de bedrijfsovername. Wij kennen de valkuilen maar ook de (on)mogelijkheden van een bedrijfsovername.

Het is onze opdracht om voor u de best denkbare koper/verkoper te vinden en een transactie te realiseren tegen de meest optimale voorwaarden. Voor iedere soort traject bieden wij u een helder gestructureerde aanpak die u door alle stappen van het proces voert, van oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

Daarnaast is Factor uw gespecialiseerde partner voor bedrijfswaarderingen. Met een register valuator (beëdigd specialist op het gebied van bedrijfswaardering) beschikt Factor over de kennis en expertise om elke mogelijke waardeanalyse voor u uit te voeren. Dit kan als onderdeel van een koop- en verkoopproces maar ook als (onafhankelijke) waardering bij een aandeelhoudersvraagstuk.